Nya lagkrav för dig inom e-handel

Publicerat 16 januari 2023

I juni 2025 börjar Lagen om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet att gälla i Sverige. Det betyder skärpta krav på tillgänglighet för bland annat e-handeln.

Samtidigt som dessa krav kan komma att påverka er och kräva en extra insats så kommer denna lagändring även med positiva egenskaper. Ca 20 % av Sveriges befolkning har någon form och grad av funktionsnedsättning. Den skärpta lagen kommer göra att fler personer kan ta del av er e-handel, vilket kommer att generera en ökad konvertering.

Kostnadsfritt webbinarium

Den 31 januari klockan 10.00 bjuder vi in till ett kostnadsfritt webbinarium. Våra experter Frida Fredblad och Tommy Olsson kommer att finnas på plats och berätta mer om vad det nya lagkravet innebär. Vi kommer också att ge konkreta tips och råd på hur du kan arbeta med digital tillgänglighet för att inkludera fler.

Vi tar gärna emot frågor och funderingar inom ämnet redan nu när du gör din anmälan.

Frida och Tommy

Plats: Via Zoom, länken skickas ut vid anmälan
Datum och tid: 31 januari klockan 10.00

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till webbinariet

Tillgänglig­hets­direktivet

I juni 2025 börjar lagen om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet att gälla i Sverige. Tommy Olssson berättar om vad det innebär.

Tommy Olsson

Tillgänglighetsexpert

Publicerat 24 januari 2023

Gör din webbplats mer tillgänglig med personalisering

I den här artikeln visar vår tillgänglighetsexpert Tommy Feldt ett par olika sätt som användare kan personalisera en webbplats – som att ändra textstorleken eller aktivera mörkt läge – och varför det är så viktigt för tillgängligheten.

Tommy Feldt

Tillgänglighetsexpert

Publicerat 28 december 2022

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster eller har du funderingar? Kontakta Marcos så berättar han mer!

Postlåda som mottager vita flygande brev i strid ström.