Vinter­erbjudande - Få en kostnadsfri checklista!

Publicerat 29 november 2022

Nu börjar det bli dags att köpa in glöggen och baka pepparkakorna, julen närmar sig verkligen med stormsteg och det gör även slutet på detta budgetår. I år ser vi ett mycket större engagemang och vilja att förbättra den digitala tillgängligheten. Därför har vi valt att ge er något extra utöver våra julrabatter.

Manualer och checklistor är några av våra populäraste produkter och därför tycker vi att det passar bra att årets Useit-klapp blir en checklista i hur man skapar ett tillgängligt dokument utifrån Word!

Du laddar ner checklistan på länken nedanför:

Kostnadsfri checklista för tillgängliga dokument (pdf, 362KB)

20 % rabatt på våra tjänster

Förutom checklistan vill vi gärna ge dig ett fint erbjudande. Beställer du innan årsskiftet så får du 20 % rabatt på våra tjänster och produkter.

Rabatten gäller följande produkter och tjänster:

Tillgänglighetsgranskning av valfri webbplats/tjänst

Enligt DOS-lagen ska tillgänglighetsredogörelsen alltid spegla webbplatsen aktuella status vad gäller tillgänglighet. Minimum är att man uppdaterar tillgänglighetsredogörelsen minst en gång per år. Vår granskning ger er en rapport med de brister ni behöver åtgärda och utifrån rapporten kan ni skapa en tillgänglighetsredogörelse.

Utbildningar

Genom våra utbildningar ser vi till att höja kompetensen inom er organisation. Vi håller föreläsningar och skräddarsyr utbildningar. Dessutom höjer ni medvetenheten och förbättrar tillgängligheten på era digitala tjänster.

Ace it - testplattform för att administrera tillgänglighetsanalyser

Med hjälp av Ace it kan ni testa webbplatsens tillgänglighet och skapa protokoll med vad som behöver åtgärdas på webbplatsen. Via Ace it kan ni även ta fram kravunderlag som är relevanta vid en upphandling.

För mer information eller beställning är du varmt välkommen att kontakta Marcos, marcos.flores@useit.se

Fina vinterhälsningar från Useit!

Tillgänglig­hets­direktivet

I juni 2025 börjar lagen om vissa produkters och tjänsters tillgänglighet att gälla i Sverige. Tommy Olssson berättar om vad det innebär.

Tommy Olsson

Tillgänglighetsexpert

Publicerat 24 januari 2023

Gör din webbplats mer tillgänglig med personalisering

I den här artikeln visar vår tillgänglighetsexpert Tommy Feldt ett par olika sätt som användare kan personalisera en webbplats – som att ändra textstorleken eller aktivera mörkt läge – och varför det är så viktigt för tillgängligheten.

Tommy Feldt

Tillgänglighetsexpert

Publicerat 28 december 2022

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster eller har du funderingar? Kontakta Marcos så berättar han mer!

Postlåda som mottager vita flygande brev i strid ström.