Kostnadsfri frågestund om digital tillgänglighet

Publicerat 21 februari 2023

Välkommen till vår kostnadsfria frågestund om digital tillgänglighet!

Ämne: Frågestund, digital tillgänglighet
Plats: via Teams
Datum: 15 mars 14.00 - 15.00

Digital tillgänglighet är en viktig fråga som påverkar miljontals människor runt om i världen varje dag. Oavsett om du arbetar inom offentlig sektor, privat företag eller ideell organisation, är det avgörande att du förstår hur man kan skapa digitala produkter och tjänster som är tillgängliga för alla.

Därför bjuder vi in dig till vår frågestund om digital tillgänglighet. Vi kommer att inleda med en inspirerande föreläsning om varför det är viktigt att jobba med digital tillgänglighet och vad lagkraven egentligen innebär. Efter föreläsningen har du möjlighet att ställa dina frågor till vår tillgänglighetsexpert.

Kort om Tommy

Kom och träffa Tommy Olsson, en av landets främsta tillgänglighetsexperter, tidigare känd från DIGG, Myndigheten för digital förvaltning. Han har även varit med och tagit fram Vägledning för webbutveckling (webbriktlinjer.se) och haft ett förordnande som expert i utredningen om genomförande av tillgänglig­hetsdirektivet.

Tommy Olsson står i ett kontorslandskap, foto.

Missa inte denna chans att lära dig mer om digital tillgänglighet och ställa dina frågor till Tommy Olsson. Anmäl dig nu till vår frågestund och ta det första steget mot att skapa en mer tillgänglig digital värld för alla!

Anmäl dig här

Fler artiklar

Välkommen till ett seminarium om digital tillgänglighet!

Välkommen till ett seminarium om digital tillgänglighet! Under detta seminarium kommer vi att diskutera vikten av att skapa digitala gränssnitt som är tillgängliga för alla, oavsett förmåga.

Publicerat 21 mars 2023

Första vitet efter att DOS-lagen trädde i kraft

Myndigheten för digital förvaltning har för första gången förelagt två offentliga aktörer vite för bristande tillgänglighet på deras webbplatser. Vitesbeloppen uppgår till 1,1 miljoner respektive 700 000 kronor.

Fredrik Danermark

VD Useit Sverige

Publicerat 16 mars 2023

Lästid 3 minuter

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster eller har du funderingar? Kontakta Marcos så berättar han mer!

Postlåda som mottager vita flygande brev i strid ström.