Kostnadsfri frågestund om digital tillgänglighet

Nyhet

Välkommen till vår kostnadsfria frågestund om digital tillgänglighet!

Ämne: Frågestund, digital tillgänglighet
Plats: via Teams
Datum: 15 mars 14.00 - 15.00

Digital tillgänglighet är en viktig fråga som påverkar miljontals människor runt om i världen varje dag. Oavsett om du arbetar inom offentlig sektor, privat företag eller ideell organisation, är det avgörande att du förstår hur man kan skapa digitala produkter och tjänster som är tillgängliga för alla.

Därför bjuder vi in dig till vår frågestund om digital tillgänglighet. Vi kommer att inleda med en inspirerande föreläsning om varför det är viktigt att jobba med digital tillgänglighet och vad lagkraven egentligen innebär. Efter föreläsningen har du möjlighet att ställa dina frågor till vår tillgänglighetsexpert.

Kort om Tommy

Kom och träffa Tommy Olsson, en av landets främsta tillgänglighetsexperter, tidigare känd från DIGG, Myndigheten för digital förvaltning. Han har även varit med och tagit fram Vägledning för webbutveckling (webbriktlinjer.se) och haft ett förordnande som expert i utredningen om genomförande av tillgänglig­hetsdirektivet.

Tommy Olsson står i ett kontorslandskap, foto.

Missa inte denna chans att lära dig mer om digital tillgänglighet och ställa dina frågor till Tommy Olsson. Anmäl dig nu till vår frågestund och ta det första steget mot att skapa en mer tillgänglig digital värld för alla!

Anmäl dig här

Fler artiklar

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster eller har du funderingar? Kontakta Marcos så berättar han mer!

Postlåda som mottager vita flygande brev i strid ström. Illustration.